VIDEO | Un bărbat a fost salvat de pompierii vasluieni, după ce a fost îngropat sub un mal de pământ

Misiune dificila pentru pompierii vasluieni. Acestia au intervenit intr-o operatiune contracronometru pentru a salva viata unui barbat care a fost prins sub un mal de pamant in satul Uricari, comuna Voinesti. La sosirea echipajelor de interventie, barbatul abia mai reusea sa respire iar pompierii au actionat intr-un timp scurt pentru a inlatura tonele de lut.

Aseara, un barbat a fost acoperit de un mal de pamant in localitatea Uricari. Victima a fost salvata la timp de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podu Înalt” al Judetului Vaslui. Acestia au intervenit cu mai multe autospeciale si au sapat minute in sir pentru a ajunge la victima. Cand au reusit sa ajunga la victima, aceasta era prinsa intr-o pozitie verticala. Aceasta a fost scoasa de sub malul de pamant constienta si cooperanta.

Marius Stan, Purt. de Cuv. ISU Vaslui

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Podu Înalt” al Judetului Vaslui a intervenit cu o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospeciala cu un container multirisc, un autocamion pentru transport materiale și echipamente de intervenție + container, o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipaje specializate pentru salvarea unui bărbat prins sub un mal de pământ, în localitatea Uricari, comuna Voinești. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 47 ani prins sub un mal de pământ. Pompierii au găsit o soluție pentru a-l ajuta pe bărbat să respire, au consolidat malurile și au început săpăturile pentru eliberarea victimei de sub strânsoarea tonelor de lut.

Misiunea a fost una dificila si dupa aproximativ trei ore barbatul a fost scos la suprafata. Pompierii au avut nevoie si de un buldoexcavator pentru a inlatura lutul si a salva viata barbatului.  

Barbatul a supravietuit miraculos si a fost scos in conditii de siguranta de sub maul de pamant. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *