Video | Un adolescent de 14 ani lovit cu sălbăticie de un al băiat de 14 ani, într-un parc din Pitești

adolescent-batut-pitesti-640x400

foto: G4Media

Polițiștii din Argeș au deschis un dosar penal în urma unei altercații între doi adolescenți de 14 ani, care a a fost filmată și postată în spațiul public.

În filmare unul dintre băieți spune că vrea să plece acasă, să învețe la istorie, moment în care un altul îl întreabă cu cine este acasă, iar acesta îi răspunde că părinții săi sunt acasă. Atunci, interlocutorul îl lovește puternic cu pumnul peste față și îl îndemnă pe un al treilea minor, care cel mai proabil a filmat cele întâmplate, să plece. Victima a rămas nemișcată, la pământ.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două persoane, în municipiul Piteşti, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au autosesizat, în dimineaţa zilei de 06 februarie a.c. şi au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, toate persoanele implicate (persoana vătămată şi agresorul – ambii minori de 14 ani, precum şi martori ai evenimentului) au fost identificate”, a anunţată Inspectoratul de Poliție Județean Argeş.

Persoana rănită a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Totodată, au fost sesizat reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

video: YouTube/ Ziarul „Argesul” – Pitesti