Video | Trei accidente pe autostrada A2 București-Constanța. Trafic rutier deviat

WhatsApp Image 2021-07-16 at 10.32.08

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte, după cum urmează:

  • km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;
  • km. 181+500 de metri, sensul către Constanța,  s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;
  • km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani)

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București – DN3 – Constanța.