VIDEO: Traversarea unei străzi în lucru, o adevărată provocare: bătrâni și bolnavi, în genunchi, umiliți de autoritățile bârlădene

Batrana-traversand-B-dul-Epureanu_ZIAR-696x522-1

Buldozerele băgate pe multe străzi din Bârlad au făcut nu doar ca circulația rutieră să fie infernală, dar și pietonii să se descurce tot mai greu prin oraș. De exemplu, câteva imagini surprinse întâmplător pe Bulevardul Epureanu, în zona Direcției de Asistență Socială (DAS), arată cum oamenii, mai ales cei în vârstă, traversează cu greu dintr-o parte în alta, către sau dinspre Direcția de Asistență Socială. De multe ori, bătrânii sunt nevoiți să meargă pur și simplu în genunchi, pentru a putea trece strada. Săpăturile s-au făcut atât de adânci, încât matca străzii a devenit, practic, o groapă, adâncă de vreo 10-15 centimetri, dacă nu și mai mult.

Zona Bulevardului Epureanu din Bârlad a devenit o povară pentru trecători! Dar cei mai afectați sunt bătrânii și bolnavii, la care nimeni nu s-a gândit! Aceștia sunt nevoiți să îngenuncheze pentru a putea traversa „strada” , conform vremea noua, dacă se mai poate numi așa, care este plină de gropi și obstacole! Pe rețelele de socializare au început să curgă nemulțumirile oamenilor, care-și văd părinții mergând la DAS Bârlad și traversând strada cu mare greutate, iar când să ajungă în față la DAS, se urcă în brânci, în genunchi, peste mormanul de pământ de pe marginea străzii!