Video | Tentativa de viol azi noapte intr-o statie de tramvai din Nicolina

Azi noapte, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-o stație de tramvai din municipiul Iași se află o femeie care afirmă faptul că o persoană necunoscută a încercat să întrețină relații intime cu aceasta.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tentativă la viol”. Mai multe echipaje de Politie si o ambulanta SAJ a intervenit la fata locului. Femeia, in varsta de aproximativ 45 ani a fost monitorizata medical. Atacatorul este cautat de politisti. El a fost pus pe fuga de un barbat din zona si o femeia care a tipat.

„Eu eram în parc pe esplanadă. Eram cu niște prieteni și soția. De peste staradă se auzeau țipete. Am fost să văd ce s-a întâmplat. Bărbatul era peste femeie, erau dezbracați. O doamnă țipa la el. Am țipat și eu, s-a speriat și a fugit. Am alergat după el, dar nu l-am prins. Aveam în jur de 40 de ani. Constituție atletică. Femeia era speriata, plângea. Spunea că i-a furat și banii. 200 de lei. Femeia cred că are probleme psihice. Spunea că fiul ei a murit, dar după verificările polițiștilor, am înțeles că este în spital. Am făcut semn spre un echipaj de poliți care trecea prin zonă și nu a oprit. Dacă opreau polțiștii, îl prindeam. Un prieten a sunat la 112. Poliția a venit greu. “Lasă-mă că-s operată” striga femeia. I-a rupt hainele de pe ea. Am alergat după el, dar nu am reușit să îl prind. A durat foarte puțin. 2-3 minute”, a declarat pentru TeleM, Narcis, martor la întreaga scenă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, precum și pentru identificarea autorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *