Video | Tanarul care a produs accidentul din Metalurgie a murit

accident iasi 2

Soferul care a produs azi noapte accidentul din Metalurgie a murit in aceasta dimineata la Spitalul Sf. Spiridon. Medicii l-au resuscitat la locul accidentului dupa ce intrase in stop cardiorespirator. Adus la spital, tanarul din comuna Aroneanu a fost bagat direct in sala de operatie.

Dimineata, in jurul orei 7.00, tanarul a decedat dupa ce a suferit o ruptura de artera și vena mezenterica cu hemoperitoneu masiv. Pasagerul din dreapta si el preluat in stare grava de catre medici se afla la Spitalul de Neurochirurgie.

„In loc sa vireze stanga au intrat in masina. Ori au avut viteza, ori a adormit la volan”, a spus barbatul care a sunat la 112 sa anunte accidentul.

„La ora 22.43 prin sistemul national 112 dispeceratul integrat ISU SMURD Iasi a fost anuntat despre producerea unui accident rutier pe strada Vladiceni, unde un autoturism a intrat intr-un autocamion. La locul interventiei au fost deplasate doua autospeciale de interventie cu module de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila cu medic, echipajul de prim ajutor calificat si echipaje ale Politiei Rutiere. La sosirea echipelor de interventie in autoturism se aflau doua victime incarcerate, barbati de aproximativ 20 ani. Dupa descarcerare, soferului i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Ambele victime au fost transportate la spital”, a spus Georgica Onofreiasa, purtator de cuvant ISU Iasi.