VIDEO: Tânăr snopit în bătaie, în centrul orașului Ploiești. Nimeni nu a intervenit

imagini-bataie-centru

Scandal seara trecută în centrul oraşului Ploieşti. Mai mulţi tineri au luat la bătaie un băiat, chiar în faţa Palatului Administrativ. În imaginile filmate de un martor, se vede cum un tânăr este atacat din toate părţile şi lovit cu pumnii şi picioarele.

IPJ Prahova s-a autosesizat după ce imagini cu tinerii care își împart pumni și picioare au ajuns în presă și pe social media.

În urma apariției în mass-media a unor imagini care surprind o altercație între mai mulți tineri în centrul municipiului Ploiești, în cursul acestei seri, în jurul orei 22.00,   Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la evenimentul în cauză. În acest context, în urma vizionării imaginilor în cauză, conducerea I.P.J. Prahova a dispus sesizarea din oficiu în vederea stabilirii situației de fapt. În funcție de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”. au transmis reprezentanții IPJ Prahova.