Video Suceava | Un dealer de droguri a sărit pe geam pentru a scăpa de jandarmi

646x404

foto: ziaruldesuceava

Un tânăr din Suceava, a sărit pe geam în momentul în care jandarmii urmau să-i percheziționeze domiciliul. Ghinionul acestuia a fost că în locul pe unde urma să fugă se aflau mascații Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS).

Acesta este cercetat într-un dosar privind infracțiunile de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive deschis de polițiștii de la Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

Se pare că grupul infracțional s-a format în luna august 2020 și se ocupa cu vânzarea de vindea cannabis și etnobotanice pe raza localităților Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Broșteni și Crucea.

Drogurile erau procurate din județele Cluj, Olt, Neamț, Vaslui și din municipiul București. De la aceștia s-au confiscat 300 de grame de cannabis și 1,1 kilograme de etnobotanice, care valorează undeva la 60.000 de euro.

Astăzi, polițiștii au făcut 24 de percheziții în județele Suceava, Cluj, Olt, Ilfov și Vaslui, fiind puse în executare 16 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor a fost ridicată suma de 90.000 de lei, dar și mai multe droguri. Audierilor sunt în desfășurare, urmând ca procurorii să rețină eventuale persoane.

sursă video: Dănuț Zuzeac / YouTube