Video Suceava | Incendiu la o casă din Voroneț

WhatsApp-Image-2021-07-10-at-16.56.42

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la o casă din Voroneț.

Pompierii militari ai subunităților din Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit din orașul Gura Humorului, cartierul Voroneț.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau într-o cameră de la etaj și la acoperiș, cu pericol de propagare la întreaga construcție, la anexele gospodărești și la o casă învecinată, aflată în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 13:30. Potrivit informațiilor, au ars bunurile din interiorul camerei pe o suprafață de 10 metri pătrați, acoperișul casei pe aproximativ 130 de metri pătrați, elemente de tâmplărie, obiecte de mobilier, materiale textile și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de aparate electrice lăsate sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei, anexele gospodărești și locuința învecinată, cu bunurile aferente.