VIDEO Suceava | Incendiu la o casă din Liteni. Pagube mari, printre care și un cal din gospodărie

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Liteni, comuna Moara.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Au ars adăpostul de animale și anexe gospodărești, construite din lemn și învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars acoperișul casei pe 80 mp, circa 3 tone de plante furajere și 3,5 tone de cereale. S-au degradat bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC, planșeul, pardoseala și pereții locuinței. În incendiu, a pierit un cal.

Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o locuință și o anexă gospodărească, aflate în apropiere.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!