VIDEO Suceava | Cântăreț din Câmpulung, dezbrăcat în plină stradă de polițiști și jandarmi. ”Hai să îl omorâm că nu a trecut pe trecerea de pietoni”

jand

Un tânăr ar fi refuzat să se legitimeze în fața unei patrule formată dintr-un polițist și un jandarm, pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc. Oamenii legii, sprijiniți și de un polițist local, au încercat să-l imobilizeze pe tânăr, însă fără succes, reușind să-l bage cu forța în autospeciala de poliție, după minute de chin.

Prietenii tânărului mai mult dezbrăcat decât imobilizat susțin că acesta s-a legitimat cu 10 minute înainte de izbucnirea întregului scandal.

La data de 12.10.2020, in jurul orei 20.00 o patrula mixta, polițist/jandarm/poltist local a observat pe strada 22 Decembrie din mun. Câmpulung Moldovenesc un grup de 5 tineri cu vârste cuprinse între 19 si 30 de ani care se aflau sub influența bauturilor alcoolice si care provocau scandal. In momentul legitimarii, unul dintre tineri a refuzat comunicarea datelor personale, iar un alt tânăr din grup a incitat la violenta săvârșind totodată gesturi obscene si pozitionandu-se ostentativ in zona carosabilă, punand in pericol siguranta rutiera. Pentru aplanarea conflictului a fost necesara folosirea forței fizice și imobilizarea unui tânăr care nu s-a legitimat si nu s-a supus indicațiilor poltistilor si jandarmilor. Nu a fost necesara folosirea mijloacelor tehnice din dotare. Dupa conducerea la sediul Poliției au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale in valaore de 2000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 referitoare la provocarea de scandal, impiedicarea exercitării atribuțiilor de catre personalul MAI, adresarea de injurii si cuvinte obsecene. Facem precizarea ca toti cei 5 tineri se aflau sub influenta bauturilor alcoolice si sunt majori, iar in cadrul intervenției nu au fost utilizate mijloace tehnice de natura a produce leziuni sau vătămări. – au transmis autoritățile.

Tânărul care a reușit să facă față imobilizării echipei formate dintr-un polițist, un jandarm și un polițist local, este Andrei Levarda, un solist de muzică hip – hop din Câmpulung Moldovenesc.

Acesta face parte din trupa Nord Est, un grup înființat în luna noiembrie a anului trecut, scrie ziardesuceava.ro.