Video Suceava | Barbat din Vicovu de Sus retinut dupa ce l-a amenintat cu moartea pe activistul de mediu Daniel Bodnar

bodnar

Un barbat din Vicovu de Sus a fost retinut aseara pentru 24 de ore dupa ce l-a amenintat cu moartea pe activistul de mediu Daniel Bodnar. Politistii s-au autosesizat dupa ce clipul a fost distribuit pe pagina de Facebook a activistului.

„Fac acest video pentru Daniel Bodnar. Garda Forestiera a fost la noi. Sa stii ca ti-ai facut de lucru cu tiganii. De acum nu ai sa mai poti manca cu mainile. Iti promit eu ca-ti rup picioarele. Dacă nu te iau pe bordul maşinii înseamnă că-s prost eu”, spunea barbatul in clip.

„Prin ofițer din cadrul IPJ Suceava și ulterior prin polițiștii Poliției orașului Vicovu de Sus a fost contactat activistul de mediu care se afla în municipiul Cluj-Napoca, acesta fiind îndrumat și consiliat pentru a depune o sesizare online pe adresa oficială de email a IPJ Suceava. Aceasta a fost direcționata imediat către Poliția Orașului Vicovu de Sus, fiind demarate de îndată cercetări și întreprinse demersuri procedurale”, a spus Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.

În urma audierilor și materialului probator administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la mai puțin de 5 ore de la postarea în spațiul on line a imaginilor incriminatorii, autorul, un bărbat de 28 de ani din orașul Vicovu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. La ora 23:50 persoana reținută pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, victimă fiind un activist de mediu a fost introdusa în arestul IPJ Suceava.