VIDEO | Soț și soție din cartierul Galata, furnizori de droguri

Sharing is caring!

Doi dealeri de droguri din Galata, sot si sotie, au fost ridicati ieri de catre politistii de la antidrog si procurorii de la DIICOT Iasi. Ambii au fost retinuti ieri pentru infractiunea de trafic de droguri si audiati in cursul noptii de catre autoritati.

In casa acestora au fost gasite droguri, bani si arme albe. Cei doi tineau drogurile in noptiera. Femeia distribuia drogurile dupa ce in prealabil clientii treceau pe la sotul ei.

Barbatul lua banii de la clienti, in zona Galata, apoi erau trimisi la sotia lui, care le distribuia drogurile, direct din casa. Politistii l-au prins ieri in flagrant pe barbat, in timpul unei tranzactii, apoi au mers la domiciliul acestuia unde au scotocit casa in care locuiau, timp de cateva ore. Politistii Antidrog au gasit canabis intr-o noptiera, cu ajutorul unui caine special antrenat.

Anchetatorii au gasit in casa celor doi aproximativ 10.000 de lei, o suma in euro, cat si o arbaleta. Drogurile erau vandute in cartierele Galata si Nicolina dealerii fiind filati de ceva timp de catre politisti.

Barbatul era recidivist fiind condamnat pentru furturi si talharii, iar in anul 2016 pentru trafic de droguri.

shares