VIDEO: Șofer șicanat în trafic de un botoșănean: ”A vrut să sară și la bătaie!”

Șoferul mașinii cu numere de Botoșani reduce brusc viteza și circulă pe axul drumului, în mai multe rânduri, pentru a-l împiedica pe sucevean să îl depășească.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Suceava, a transmis o serie de imagini înregistrate de camera video din mașina sa pe DN 29 Suceava – Botoșani, unde a avut parte de o lungă șicanare în trafic din partea șoferului unui autoturism Audi, înmatriculat în Botoșani.

Pe imagini se vede cum șoferul mașinii cu numere de Botoșani reduce brusc viteza și circulă pe axul drumului, în mai multe rânduri, pentru a-l împiedica pe sucevean să îl depășească.

„Marți, în jurul orei 15.00, mă deplasam de la Suceava spre Botoșani. Dinainte de Dumbrăveni am sesizat că un domn mai în vârstă este foarte deranjat de mine. Inițial eram în fața lui, am făcut o depășire, el a venit după mine și cred că nu a reușit să facă și el acea depășire. Apoi, m-a depășit și a făcut tot posibilul să mă țină în spate, după Dumbrăveni și până la intrarea în Botoșani”, a povestit tânărul de 23 de ani pentru Monitorul de Suceava.

Bărbatul de la volanul autoturismului Audi cu numere de Botoșani se deplasează în mod periculos, reduce viteza și chiar se bagă în față în mod periculos în momentul în care suceveanul încearcă să îl depășească.

Mai mult, individul se oprește la un moment dat în mijlocul drumului și vine agresiv spre sucevean.

”Probabil era beat sau drogat, un om normal nu făcea așa ceva, a vrut să sară și la bătaie”, spune martorul, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *