VIDEO | Rednic, optimist înaintea meciului de la Clinceni: ”Mergem la victorie!”

Sharing is caring!

Politehnica Iași pregătește în aceste zile partida crucială de la Clinceni, de la finalul săptămânii, acolo unde alb-albaștrii sunt obligați să obțină toate cele 3 puncte. Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat optimist înaintea acestei întâlniri.

”Sunt etape decisive, dar sunt încrezător. Noi am jucat două meciuri cu Viitorul de la egal la egal. Diferența s-a făcut în omogenitate și experiență. Ne așteaptă un meci greu. Sper ca punctele pe care le-am pierdut aici, să le recuperăm acolo. Să ne apropiem de celelalte echipe. Va fi un meci de care pe care și mergem să jucăm la victorie. Avem suficiente zile să ne recuperăm”, a spus Rednic.

Tehnicianul ieșenilor nu se va putea baza pe Passaglia, din cauza cumului de cartonașe galbene, dar va reveni Cristea, după accidentarea suferită cu Sepsi. ”Andrei Cristea e aproape 100%, deci avem soluții și mergem la victorie. Va lipsi Passaglia, nu știu dacă el știa că dacă ia galben va lipsi, dar asta e, am mai jucat fără el, am soluții la mijloc”, a mai spus Rednic.

Suporterii au adus un plus

Rednic este fericit și pentru reacția suporterilor, care sunt alături de echipă în această perioadă dificilă. ”S-a văzut reacția jucătorilor legat de prezența suporterilor la antrenament și la porțile stadionului. Dacă vom juca la fel, mai mult ca sigur vom veni cu o victorie de la Clinceni”, a mai declarat Mircea Rednic.

shares