VIDEO | Rednic, înaintea partidei cu FC Voluntari: ”Este un meci capital!”

Sharing is caring!

Mircea Rednic, antrenorul Politehnicii Iași, a declarat că partida cu FC Voluntari, programată, joi, în etapa a 12-a a play-out-ului Ligii I, este una capitală pentru formaţia sa în încercarea de a se salva de la retrogradare.

“Cu FC Voluntari va fi un meci decisiv, capital pentru noi. Mai avem două meciuri acasă şi în ele nu avem voie să facem paşi greşiţi”, a afirmat tehnicianul.

Rednic a menţionat că va folosi în acest final de campionat numai jucătorii care îşi doresc cu adevărat să lupte pentru salvarea de la retrogradare.

“Voi da posibilitatea să intre pe teren jucătorilor care îşi doresc să joace şi care vor să pună şi suflet. Nu numai să ne antrenăm ca roboţii şi să aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi să ne vină salariul. Vreau să văd oameni care se implică şi care doresc să ajute echipa să se salveze de la retrogradare”, a precizat Mircea Rednic.

Politehnica Iași întâlneşte, joi, de la ora 20:30, pe teren propriu, formaţia FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a a play-out-ului Ligii I.

FĂRĂ CONCESII!Momentul în care antrenorul Mircea Rednic anunță că va conta doar pe jucători care vor care să se implice cu adevărat în salvarea echipei!Partida dintre Poli și FC Voluntari va avea loc, mâine, de la ora 20:30.#PutemPentruPoli

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Miercuri, 29 iulie 2020
shares