Video | Protest AUR sub geamurile biroului lui Mihai Chirica

Un protest AUR se deruleaza de la aceasta ora in Iasi. Sute de persoane s-au adunat in fata Palatului Roznovanu cerandu-i demisia lui Mihai Chirica. In fruntea oamenilor este George Simion. „Chirica dupa Buzatu”, a scris liderul AUR pe pagina lui de Facebook.

Domnul Chirica nu a dorit să autorizeze protestele împotriva lui. El consideră că la Iași nu se pot face proteste la adresa majestății sale Mihai Întâi Chirica. Din 2015 pana în 2023 nu a îndrăznit nimeni sa îi conteste într-un fel domnia. De aceea nu autorizează proteste la adresa lui. De când suntem aici foarte mulți oameni au venit aici cu probleme. Mihai Chirica sa plece și toți cei care ii susțin și care țin Moldova în sărăcie”, a spus George Simion.

Mai multi reprezentanti AUR au luat cuvantul. „Ieșenii nu mai pot suporta corupția. Raporturile noastre cu primarul Mihai Chirica au fost încordate de la început. Am cerut să ne lase sa ne putem desfășura activitățile. Pentru AUR nu a fost posibil sa găsim patru pereți pentru un sediu. Deși în centru și în alte zone ale Iașului au birouri parlamentari de mult ieșiti din legislativ. Partidul AUR, o surpriza pentru toți și în special pentru politicienii de ieri și de azi, nu a primit acest sediu„, a spus Corneliu Ciucanu, presedinte AUR Iasi.

„Avem 50 petitii la care domnul Chirica nici macar nu raspunde. Noi activistii civici impreuna cu membrii AUR vom face proteste fara niciun fel de cerere. Jos Chirica”, a spus Pavel Pantea, reprezentantul unei organizatii civice iesene.

La protest a fost prezent si Viorel Blajut care le-a spus oamenilor ca va face tot ce ii sta in putinta sa inlature actuala administratie locala. Protestatarii au facut un lant uman in jurul Primariei impotriva coruptiei.

Video: Pavel Pantea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *