VIDEO Pompierii din Petroşani au salvat un pui de căprioară care a căzut într-un pârâu. ”Sperăm că această experienţă l-a învăţat două lucruri pe acest puiuţ: să fie mult mai atent în orice împrejurare”

capriora-pompieri-640x400

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a postat duminică un filmuleţ intitulat Bambi sau un alt fel de ”Singur acasă”, cu un pui de căprioară care a căzut într-un pârâu, cu apa foarte rece, care a fost salvat de pompierii Detaşamentului Petroşani.

”Ziua de Crăciun i-a adus unui pui de căprioară, poznaş şi neatent, o experienţă greu de uitat: a căzut într-un pârâu, cu apa foarte rece de unde nu mai putea ieşi, malurile fiind abrupte şi mult prea înalte pentru puterile lui”, se arată în postarea IGSU.

”Obişnuiţi cu astfel de intervenţii, pompierii Detaşamentului Petroşani, folosind accesoriile utilizate pentru puii de căprioară neascultători, precum scări culisabile, corzi de salvare şi prelate, l-au scos din apa aproape îngheţată şi l-au dus în siguranţă acolo unde-i este locul… în pădure. Având şi sprijinul Poliţiei Vulcan, acesta a fost eliberat şi dus acolo unde îşi poate regăsi familia”, mai scriu salvatorii.

”Sperăm că această experienţă l-a învăţat două lucruri pe acest puiuţ: să fie mult mai atent în orice împrejurare şi că pentru momentele dificile apărute, există întotdeauna… oamenii care sa te salveze… pompierii!”, afirmă IGSU.