VIDEO: Podul peste Siret s-a prăbușit! Un autocamion și o autoutilitară au fost prinse sub dărâmături

WhatsApp Image 2022-06-09 at 15.20.03

Podul care traversează râul Siret s-a prăbușit în urmă cu puțin timp. Acesta leagă localitățile Sagna și Luțca, din județul Neamț.

„Astăzi, 9 iunie, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că podul ce traversează râul Siret ( DJ 207 A) dintre localitățile Luțca – Sagna, s-a rupt.

Din primele date, un autocamion și o autoutilitară circulau pe podul în cauză, din direcția Roman spre Sagna, în urma evenimentului rezultând rănirea conducătorului autocamionului, în vârstă de 56 de ani.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și Serviciului Rutier Neamț.

Având în vedere că circulația rutieră este blocată, au fost instituite filtre rutiere pentru informarea conducătorilor auto și devierea traficului rutier pe Drumul Național 15 D, Roman – Gâdinți.” – au declarat reprezentanții IPJ Neamț

Pompierii romașcani intervin la fața locului, după ce un autocamion și o autoutilitară au fost prinse sub dărâmăturile podului.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, ce a fost scoasă din autocamion de către participanții la trafic. Este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani care primește îngrijiri medicale în aceste momente.

Revenim cu detalii!