Video | Magazinul Simoda, la ceas aniversar

WhatsApp Image 2021-07-27 at 10.56.39

Moment aniversar pentru brandul Simoda By Simona Vasiliu. Odata cu aniversarea a 20 de ani de activitate, zilele trecute a fost inaugurat primul magazin fizic Simoda.

Magazinul SIMODA se adreseaza in exclusivitate femeilor cu piese vestimentare unice ca design, realizate dintr-o gama variata de tesaturi si croite cu multa pasiune. In cei 20 de ani de experienta, Simoda By Simona Vasiliu a implementat un stil propriu, seducator prin detalii fine si decente care pun in valoare trasaturile clientelor.

Diana Morelli, Miss Romania 2014: „Din anul 2001, brandul Simoda by Simona Vasiliu creaza moda cu atentie si grija pentru fiecare detaliu, incepand de la design pana la productie si distributie avand colaboratori in majoritatea magazinelor de fashion din Romania”.

Cu o experienta de peste 24 de ani in design vestimentar si proiectarea imbracamintei, Simona Vasiliu, fondatoarea brandului Simoda, este absolventa a Facultatii Textile Pielarie si Management  Industrial, fiind un producator si distribuitor autothton de tinute office si casual pentru femei, productie 100% romaneasca.

Diana Morelli,  Miss Romania 2014: „Anul 2021 este un an aniversar pentru Simoda by Simona Vasiliu deoarece implineste 20 ani de activitate, reusita si realizari incununate astazi cu deschiderea oficiala a magazinului fizic Simoda aflat langa Palas Mall Iasi, strada Sfantul Lazar, nr 30. Va asteptam cu drag si entuziasm sa va completati garderoba cu tinute distincte si rochii deosebite”.

Colectiile de imbracaminte din cadrul magazinului SIMODA poarta amprenta elegantei, a rafinamentului si a unui bun gust desavarsit ce iti evidentiaza feminitatea atat in viata de zi cu zi, cat si in cadrul evenimentelor importante din viata ta. Acum poti achizitiona tinutele dorite realizate de Simona Vasiliu din magazinul fizic Simoda, aflat pe strada Sfantul Lazar, din Iasi.