Video | Inconstienti cu duiumul pe strazile Moldovei. Politia doarme?

tineri 2

Numai putin de 7 persoane au murit in accidente rutiere inregistrate in ultimele doua zile pe soselele din Moldova si alte zeci de persoane au fost ranite grav. Acesta este bilantul unui week end obisnuit in timpul unei campanii anuntate cu surle si trambite de Politia Romana contra vitezomanilor.

In afara celor cinci persoane decedate dimineata in accidentul de la Badeana, un tanar a murit la Humulestii Noi in Neamt iar o batrana intr-o coliziune la Mogosesti Siret.

Desi infrastructura rutiera este precara, nici Politia Romana nu actioneaza sistematic pentru descurajarea celor care apasa pana la capat acceleratia. In plus si legislatia este blanda cu cei care incalca frecvent regulile de circulatie.

Ieri, intr-o filmare devenita virala, un grup de tineri au iesit pe geamurile unui BMW in timp ce soferul merge in zig zag pe strada. Actiunea a avut loc spre Radauti. Astfel de imagini sunt tot mai frecvente si ne duc mai mult cu gandul la inconstienta si modul primitiv in care multi dintre tineri inteleg viata si pun pret pe integritatea corporala a semenilor sai.