Video | Incendiul din strada Vantu a fost stins dupa 8 ore

Sharing is caring!

Fabrica de ciorapi Timtex Company si cateva case din jur au fost afectate de incendiul izbucnit ieri dupa amiaza in jurul orei 17.30. La interventie au participat in jur de 60 pompieri dar si mai multe autospeciale.

Flacarile s-au manifestat pe o raza de 1500 metri patrati au anuntat cei de la ISU Iasi. Din fericire nu au existat victime insa pagubele au fost insemnate.

Echipajele de interventie au fost ajutate cu cisterne de echipe ale Salubris SA, Servicii Publice SA și Citadin SA, precum și de autovehicule de intervenție ale unor instituții de stat și companii private. Primaria a anuntat aseara ca se vor gasi solutii pentru cei afectati pentru a nu ramane in strada.

“Incendiul a fost lichidat in jurul orei 01.37. La locul interventiei au ramas 4 echipaje pentru supraveghere”, a anuntat Silvia Bolohan, purtator de cuvant ISU Iasi.

Pana la aceasta ora nu s-a stabilit cauza incendiului de pe strada Vantu. Au ars materiale textile si fibre sintetice iar fumul gros a fost vizibil si in localitatile invecinate Iasului. Situatia se afla si in atentia Garzii de Mediu.

shares