Video | Impozite de oras, conditii de tara pentru locuitorii unei strazi din Bucium

strada teascului11

Locuitorii de pe strada Teascului din zona Bucium au ajuns la limita rabdarii. Un iesean ne-a semnalat ca Primaria Iasi promite ca le asfalteaza strada dar sunt inghititi de praf vara si noroi iarna.

„Strada arata dezastros. Cand este vara vine un praf imens in casele oamenilor, pe masini, in curti. Locuitorilor din zona le este imposibil sa pastreze lucrurile curate, plus ca in aer este foarte mult praf. Majoritatea vecinilor au probleme respiratorii datorita prafului imens. Cand este iarna, primavara sau toamna, strada este plina de noroi si este imposibil sa scoti un caine afara sau sa te plimbi prin acest cartier minunat.  De fiecare data cand au fost campanii electorale s-a promis de catre Primaria Iasi sub administratia domnului Chirica, dar si a domnului Nichita ca strada va fi asfaltata, dar de ani intregi locuitorii din zona se confrunta cu foarte multe probleme datorita strazii. Locatarii din zona au facut cereri si plangeri la Primarie, dar bineinteles ca au fost ignorate”, ne-a semnalat ieseanul. 

Pe de alta parte, acesta sustine ca strada apare ca fiind asfaltata iar cineva a incasat bani pentru lucrari desi acestea nu au fost efectuate vreodata.

„Strada figureaza ca fiind asfaltata in rapoartele Primariei. Au incasat bani si nu au facut-o. Toti de aici platim taxe si impozite pentru orasul Iasi, strada apartinand municipiului Iasi. Si nu este normal ca in 2023 o strada sa arate in halul asta. Noi trebuie sa platim impozite, reparatii la masina, cauciucuri, sa suportam cu sanatatea noastra si cu eforturi de a pastra curatenia in aceasta zona”, a adaugat ieseanul.