Video | Huiduieli la Iasi in momentul discursurilor lui Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu

ciolacu ciuca

Oamenii din Piata Unirii au huiduit in momentul discursurilor lui Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu. Premierul s-a referit si la tonul mesajelor partidelor extremiste din Romania.

Mă bucur să revin la Iași într-o zi cu semnificaţie istorică în România. Unirea Moldovei cu Țara Românească nu ar fi fost posibilă fata munca elitei intelectuale, fără demersurile și fără susținerea populară a românilor. Lecția istorică rămasă peste timp este cu voința și unitatea se poate. Aderarea României la NATO sunt exemple grăitoare.. suntem în faţa unei etape importante în dezvoltarea României. În acest proces trebuie să meargă mână în mână cu reducerea decalajelor în societate. Cu capacitatea de a reduce decalajele între sate și orașe și regiunile României. A7 un obiectiv important, are perspective certe. Majoritatea tronsoanelor sunt deja contractate. Modul în care reușim să avansăm în perioada scurtă este încă un exemplu că putem pune lucrurile în mișcare. A8 va oferi dezvoltare Moldovei. Ducând la creșterea calității vieții. În România europeană toți cetățenii trebuie să aibă șanse egale și un viitor mai bun și mai prosper”, a spus premerul Nicolae Ciuca.

„Unitatea a făcut diferenţa. Unitatea a adus progresul. Când am fost uniţi cu toţii, popor şi conducători, am făcut Mica Unire. Când am fost uniţi, am făcut România mare. Când am fost uniţi, am scăpat de dictatură. Unitatea este soluţia. Toţi uniţi să intrăm în spaţiul Schengen. Tot uniţi să continuăm tot ceea ce am făcut în ultimul an, la propriu, nu prin hârtiei. Doar împreună cu acelaşi obiective, putem să atragem mai multe fonduri europene”, a spus Marcel Ciolacu.