Video Galați | Femeie prinsă beată la volan. În mașină se aflau și cei doi copii minori

beata

La data de 09 iunie a.c, în jurul orei 01.30, polițiștii din Galați au oprit o femeie de 39 de ani care conducea sinuos pe o stradă din oraș. Aceasta se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Femeia identificată de polițiști nu avea permis de conducere, iar în mașina pe care o conducea se aflau și cei doi copii ai ei. În urma testării cu aparatul Dragger, s-a constatat că aceasta avea o alcoolemie de 0,90 mg alcool pur în aerul expirat.

IPJ Galaţi: „La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 01.30, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un echipaj al Poliţiei Locale Galaţi a oprit în trafic, pe strada Traian, un autoturism care se deplasa sinuos. La faţa locului, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla o femeie, din municipiul Galaţi, din verificări rezultând că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, fiind testată cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat”.