Video Galati | Doi muncitori indieni, surprinsi sub un mal de pamant in timp ce lucrau la o canalizare in Tecuci

mal pamant

Doi muncitori indieni in varsta de 34 respectiv 35 ani au fost surprinsi sub un mal de pamant in timp ce lucrau la o retea de canalizare pe strada Gheorghe Petrascu. Pompierii au fost chemati sa intervina pentru inlaturarea pamantului si evacuarea celor doua victime.

Unul dintre muncitori au fost prins de alunecare la nivelul picioarelor iar celalalt in totalitate. La fata locului a fost solicitat si elicopterul SMURD pentru unul dintre barbati. Cei doi barbati au fost transportati la spital.

Eugen Chirita – Purt. Cuv. ISU Galati: „Pompierii militari au fost solicitati si au intervenit pentru extragerea a doua victime surprinse de un mal de pamant la o lucrare efectuata in municipiul Tecuci. La momentul sosirii, o victima era prinsa in zona picioarelor si a alteia acoperita completa. S-a actionat pentru descoperirea celei de-a doua victime. Aceasta era constienta, preluata de echipajul SMURD s-a solicitat suportul aero-medical fiind transportata la spitalul din Galati. In acest moment sunt sub observatie medicala”.