Video / Flavius Stoican si-a anuntat despartirea de Poli Iasi

flavius stoican

Antrenorul a anuntat in urma cu putin timp, in cadrul unei conferinte de presa, ca partida de vineri seara cu FC Botosani va fi ultima ca antrenor principal la Poli Iasi.

”Mă încearcă un sentiment destul de dificil, de emoţie. Într-adevăr, meciul cu Botoşani va fi ultimul pentru mine la această echipă. Am petrecut doi ani frumoşi, doi ani cu bune şi cu rele, doi ani cu realizări, cu supărări şi cu bucurii. Doi ani pe care nu îi voi uita niciodată. Primul an a fost unul de excepţie, în care am realizat maximum din ce se putea realiza, sau chiar mai mult decât maximum, din situaţia respectivă. Apoi în al doilea an am încercat, şi am fost la un vârf de barcă, să intrăm în play-off. Am vrut binele acestei echipe, am vrut performanţă, am vrut să facem lucruri măreţe. Am făcut acele declaraţii pentru binele echipei, pentru că mie nu îmi place mediocritatea. Şi vreau, indiferent de condiţii, să ating obiective îndrăzneţe. Am fost aproape în al doilea an, cu toate că eu voiam continuitate, nu reconstrucţie. S-a terminat acest ciclu de doi ani şi mă bucur că nu am cedat la anumite răutăţi venite din exteriorul echipei. Sper ca, la un moment dat, să am şansa din nou să revin la această echipă, pentru că mi-a rămas şi îmi va rămâne în inimă, nu numai numele Poli, ci tot acest oraş, Iaşi”, a declarat Flavius Stoican.

Tehnicianul de la Poli a fost insotit la conferinat de staff-ul sau. Antrenorul secund Adrian Kerezsy a izbucnit in plans dupa anuntul lui Stoican.

”Vineri va fi ultimul meci pentru Flavius Stoican. S-a încheiat un ciclu de doi ani, în care am pornit cu o echipă făcut în grabă, fără prea multe date, dar cu foarte mare entuziasm şi foarte multă încredere. Am reuşit o performanţă în fotbalul ieşean, să accedem în play-off”, a spus Adrian Ambrosie, presedinte Poli Iasi.

Video: Telekom Sport