Video | Explozii puternice in Lvov

explozii Lvov

Oficialii ucraineni au declarat că forțele ruse au lovit în apropierea orașului Lvov. Maksym Kozytsky, șeful administrației militare regionale din Lvov, a declarat: „Au fost trei explozii puternice în apropiere de Lvov din partea Velyki Kryvchytsi, acum există o alarmă aeriană, așa că păstrați calmul și rămâneți in adăposturi”.

„Armata rusă a lovit la Lvov”, a declarat primarul din Lvov Andri Sadovii pe Twitter. „Așteptăm informații de la Administrația Militară. Stați în adăposturi.”

Exploziile au fost auzite pe strada din centrul orașului Lvov. Sadovyi a avertizat într-un tweet ulterior că ar putea fi mai multe atacuri după ce s-au auzit explozii în oraș.

„Este posibil ca bombardarea să se repete. Rămâi la adăpost!” a postat primarul pe Twitter.
Cel puțin două rachete au lovit Lvov sâmbătă și există rapoarte despre cel puțin cinci persoane rănite, potrivit Kozytsky.

El a adăugat că există încă amenințări cu mai multe lovituri cu rachete, potrivit unei postări pe contul său oficial de Facebook.

„Informațiile despre ceea ce a fost implicat într-o clădire rezidențială sau alte obiecte de infrastructură nu au fost confirmate”, a spus Kozytsky.