VIDEO: Durere și lacrimi la Hodora. Tânărul mort aseară la Lețcani, a fost dus acasă, în sicriu alb

WhatsApp-Image-2022-05-31-at-14.23.13

Zi dureroasă pentru familia tânărului mort carbonizat, în mașina care a luat foc aseară, la Lețcani. Băiatul a fost adus acasă, într-un sicriu alb, iar membrii familiei l-au așteptat la intrarea în curtea casei, cu multe lacrimi și durere.

Reamintim faptul că în accidentul rutier mortal de aseară, un tânăr în vârstă de 18 ani din Hodora, comuna Cotnari și-a pierdut viața, carbonizat, în mașina care a luat foc. Tânărul era student la o facultate din Iași, iar ieri era proaspăt posesor de permis auto, însă după o ieșire cu doi prieteni, ambii în vârstă de 22 de ani, viața tânărului s-a oprit brusc.

Cei trei prieteni se aflau în mașina surorii victimei în vârstă de 18 ani, iar șoferul, un bărbat de 22 de ani s-a urcat la volan, după ce consumase băuturi alcoolice. Din cauza vitezei, într-o curbă, acesta a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor, unde a lovit un copac și apoi s-a răsturnat. Din fericire, șoferul a fost scos la timp de către martorii la accident, la fel și tânăra de 22 de ani care se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Din păcate, victima de 18 ani era încarcerată, iar din cauza flăcărilor care au izbucnit rapid, aceasta nu a mai putut fi salvată.