Video | Doua persoane au murit spulberate de trenul Galați – Marasesti

Screenshot_20220118-092002_WhatsApp

Tragedie în aceasta dimineata pe raza comunei Sendreni, în satul Serbestii Vechi. O masina in care se aflau două a fost spulberata de trenul Galați – Mărășești.

Un bărbat de 40 ani și o femeie de 41 ani au decedat. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere, una de descarcerare și un echipaj SMURD.

„În această dimineață dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați a fost sesizat despre producerea unui accident feroviar în zona localității Serbeștii Vechi, la o trecere la nivel cu calea ferată. Un autoturism a fost surprins și lovit de trenul Galați – Mărăsești. În urma accidentului au rezultat două victime de 40 și respectiv 41 de ani, soț și soție. Pentru descarcerarea acestora au acționat echipajul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și modulul SMURD de Terapie Intensivă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați. Victimele accidentului prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii SMURD constatând decesul. Poliția face cercetări privind mobilul producerii acestui accident. La această oră se lucrează pentru degajarea autoturismului și reluarea traficului feroviar”, a declarat Eugen Chiriță, Purtătorul de Cuvânt al ISU Galați.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.