VIDEO Doi bărbați care vindeau cocaină în Bacău, prinși în flagrant

coca

La data de 25.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că cei doi inculpați au desfășurat activități de trafic de droguri de mare risc pe raza municipiului Bacău.
La data de 24.10.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor doi inculpați după ce aceștia au comercializat cantitatea de aproximativ 100 de grame de cocaină, în schimbul sumei de 5.000 de euro.
Pe parcursul investigației, au mai fost ridicate aproximativ aproximativ 17 grame de cocaină, două telefoane mobile, doua cartele SIM și un autoturism.
La data de 25.10.2020, Tribunalul București a decis arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.