Video| De la bal, la spital. Un mire și-a fracturat coloana la nuntă

Screenshot_20210918-151112_Samsung-Internet-750x375

Un mire de 31 de ani a ajuns la spital cu coloana fracturata în doua locuri. Barbatul a fost scăpat din brațe de invitații care l-au aruncat în sus.

Întâmplarea a avut loc vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. În jurul orei 21:00, la scurt timp de la dansul mirilor.

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, Liviu Filimon, pentru BihoJust.

După căzătură, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: „Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.”

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Acolo se află și acum, internat sub supravegherea medicilor, și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.

Petrecerea a continuat și după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitații, dar atmosfera nu a fost veselă.

Liviu Filimon nu s-a hotărât dacă îi va da sau nu în judecată pe cei responsabili de cumplita întâmplare: „Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face.”

sursă text/video: BihorJust