Video Dâmbovița | Accident teribil cu un microbuz școlar: Doi morți și șapte răniți

1-tragedie-impact-intre-un-microbuz-scolar-si-un-autoturism-doua-persoane-au-murit

Un accident teribil a avut loc în această dimineață în județul Dâmbovița. În localitatea Aninoasa s-a produs un accident grav după ce un microbuz care transporta elevi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Două persoane adulte din microbuz au decedat, alți 9 copii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre copii prezintă răni mai grave.

La locul accidentului au intervenit două ambulanțe SMURD, patru ambulanțe SAJ, două echipaje de descarcerare și două mașini de stingere.

Din primele informații, au decedat șoferul și reprezentantul școlii.

„Pompierii au identificat două persoane care erau încarcerate și nu prezentau semne vitale. În microbuz se aflau 9 copii care au primit îngrijiri medicale. Cele două persoane decedate se aflau în microbuz. Doi dintre copii prezintă răni mai grave. În acest moment sunt două ambulanțe SMURD la față locului, două autospeciale pentru descarcerare”, a declarat reprezentantul ISU Dâmbovița.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor și vătămare corporală din culpă. Până la acest moment, nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier.