Video Craiova | Intervenția polițiștilor din Craiova. Un bărbat le ținea închise pe soție și soacră

Ieri seară, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 54 ani că un vecin le ține, închise în locuință, pe soție și soacră.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție din Secției 3 Poliție Craiova care au constat că un bărbat de 60 de ani din Craiova refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluției, pentru a le lăsa pe cele două femei să părăsească locuința.

Ulterior, la locuința bărbatului s-au deplasat s-au deplasat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj precum și un echipaj din cadrul I.S.U. Dolj. După analizarea situației, forțele de ordine au luat hotărârea de a pătrunde în locuință. Astfel, cu ajutorul unei scări, polițiștii au reușit să pătrundă în locuința situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului.

Din fericire, intervenția s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti și condus la sediul secției pentru audieri, în vederea stabilirii situației de fapt. Iar din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopții de 5/6 iunie a.c., le-ar fi agresat fizic pe cele două femei.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, însă cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală.

De asemenea, în cursul nopții trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, unde a rămas internat.