Video | Continua audierile la sediul DIICOT Iasi

audieri

Se prelungesc audierile la sediul DIICOT Iasi in dosarul cu prejudiciu de 12 milioane de euro. Dupa amiaza a fost audiat arhitectul Daniel Visan care a facut parte din Comisia de Urbanism a Primariei pana in 2017. Acesta a precizat ca vorbit despre proiectele in care este implicat.

In jurul orei 19.00 au fost adusi la audieri Mihai Chirica si Gabriel Harabagiu.

La scurt timp au ajuns Doina Florescu, consiliera primarului Mihai Chirica și Cristina Oțeleanu, directorul Direcției Juridice. Imediat, omul de afaceri implicat in dosar a parasit sediul DIICOT fara sa ofere declaratii presei.

In jurul orei 20.00, Denisa Ionascu, secretarul Consiliului Local a iesit de la audieri si a oferit o scurta declaratie presei.

„Am dat declarații și am răspuns la toate întrebările anchetatorilor. Nu îmi este teamă de nimic. Fiecare știe ce a făcut. Eu am avut de dat declarații doar cu privire la câteva înscrisuri din dosar, care erau semnate de mine, înțeleg că sunt și alte probe la dosar, fiecare știe ce a semnat. Eu sunt la dispoziția anchetatorilor oricând”, a declarat Denisa Ionașcu.

In jurul orei 21.00 a plecat de la DIICOT, arhitectul sef Alexandru Mustiata.

Dupa ora 22.00, au parasit sediul DIICOT, Doina Florescu, consiliera primarului Mihai Chirica, Andreea Raluca Mocanu, fost arhitect sef al Iasului si Elena Hertanu de la Directia de Urbanism.