Video | Conflict cu un cetatean arab pentru un loc de parcare

IMG-20210610-WA0067

Un barbat de 65 de ani a murit noaptea trecuta in centrul orasului dupa un schimb de replici cu un cetatean arab. Conflictul a pornit de la un loc de parcare situat langa sediul Starii Civile.  Echipajul medical ajuns la fata locului a constat ca victima se afla in stop cardiorespirator.

Noaptea trecuta, doi barbati s-au luat la cearta pentru un loc de parcare. Acestia  nu au recurs si la violenta fizica, doar ca, la un moment dat, barbatului de 65 de ani i s-a facut rau si s-a prabusit la pamant.

Cei care au asistat la schimbul de replici au solicitat imediat ajutor medical.

Prof. univ. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU SMURD Iasi: „A ajuns acolo  echipajul de terapie intensiva a gasit barbatul de 65 de ani in stare de inconstienta, in stop cardiorespirator. S-au facut manevrele de resuscitare, dar din pacate fara saspuns. A fost declarat decesul, politia se afla la fata locului, retinand a doua persoana care a fost implicata in altercatie”.

La fata locului au sosit atat rudele barbatului decedat cat si politistii si un echipaj al Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Anca Vijiac, purtator de cuvant IPJ Iasi: „Acest conducator auto a fost condus de catre politistii Sectiei 3 Politie Urbana la sediul politiei pentru verificari. In cauza se efectuiaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa fiind dispusa necropsia pentru stabilirea cauzei decesului barbatului”.