Video | Campanie TeleM pentru copiii din satele Ursita si Crucea: „Un mos al tuturor copiilor!”

mos craciun copii

Locuiesc la 40 kilometri de Iasi dar la ani lumina de normalitate si civilizatie. Sunt copiii din satele Ursita si Crucea, uitati de Romania si autoritati, care traiesc sub pragul saraciei, se culca flamanzi si merg pe jos. Situatia lor este una disperata iar prin orice gest de omenie, in prag de sarbatori, putem sa le aducem zambete si bucurii.

TeleM sare in sprijinul lor si initiaza campania „Un mos al tuturor copiilor” prin care strangem jucarii, rechizite scolare, imbracaminte, carti, dulciuri si produse igienico sanitare. Orice contributie va aduce un zâmbet pe fața unui copil aflat în dificultate. Sa fim darnici si buni!

Campania se va derula in perioada 1-21 decembrie. Produsele se strang la sediul TeleM, de pe strada Hatman Sendrea 42 B.

De asemenea, pentru copiii din Ursita, donatii se pot face la Parohia „Izvorul Tămăduirii” și „Duminica Tuturor Sfinților” Sat Urșița, Com. Mironeasa, Jud. Iași.

Donatii in bani:

CEC BANK
Cont IBAN: RO04CECEB00030RON0517121
Preot Emanuel Apetrei
Tel: +40 755.458.192

Pentru copiii din Crucea, persoana de contact este Gheorghe Luța, director Școala Gimnazială Crucea. Telefon: 0767.733.745