Video Botoșani | Zeci de păsări găsite spânzurate în copaci. Localnicii se tem că e un ritual satanist

IMG-20220215-WA0035-750x422

Descoperire macabră făcută de un grup de cicliști ieșiți la plimbare. Într-o pădure din maginea localității Corni, județul Botoșani, aceștia au descoperit că în copacii de la marginea drumului erau mai multe păsări spânzuate.

„Eram aproape de ieşirea din pădure şi am observat mai întâi corpul unei păsări, apoi altul şi încă altul. În total să fi fost peste zece, erau şi porumbei, am văzut şi o găină, ciori. Toate atârnate de câte o creangă, în mai mulţi copaci pe de o parte şi alta a drumului. Unele legate de gât cu sfori, altele de picioare”, a spus unul dintre cei care au făcut descoperirea, pentru MonitorulBT.

La fața locului s-a deplasat Poliția Animalelor și un echipaj de ciminaliști. În decurs doar câteva minute de la sesizare şi până la sosirea oamenilor legii de la Botoşani, toate păsările au dispărut din copaci.

Părerile localnicilor sunt împățite, unii cred că a fi vorba despre un ritual satanic, iar alții cred că ar fi doar o farsă.

„E foarte bizar totul. Nouă nu ne trebuie satanişti prin comună. Numai asta ne-ar lipsi”, a spus o tânără.

 „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Sau să aud de aşa ceva. Nici nu pot să înţeleg de ce ar fi făcut asta. Am 83 de ani şi nu am mai auzit aşa o prostie, să spânzuri păsări”, a spus un bătrân din Corni.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.