Video Botosani | O persoana a fost ranita dupa un accident intre 4 masini pe strada Imparat Traian

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp. În eveniment, care s-a produs pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani, au fost implicate patru autoturisme în care se aflau cinci persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ. Când au ajuns la locul accidentului, pompierii au constatat că un bărbat în vârstă de 67 ani, aflat într-una dintre mașini, avea nevoie de ajutor pentru a ieși din interior. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au scos din autoturism și predat echipajului medical. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Totodată, au îndepărtat de pe partea carosabilă elementele de caroserie, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!