Video Botosani | O persoana a fost ranita dupa un accident intre 4 masini pe strada Imparat Traian

accident botosani

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp. În eveniment, care s-a produs pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani, au fost implicate patru autoturisme în care se aflau cinci persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ. Când au ajuns la locul accidentului, pompierii au constatat că un bărbat în vârstă de 67 ani, aflat într-una dintre mașini, avea nevoie de ajutor pentru a ieși din interior. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au scos din autoturism și predat echipajului medical. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Totodată, au îndepărtat de pe partea carosabilă elementele de caroserie, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.