Video Botosani | Grav accident in Catamarasti Deal intre doua autoturisme si o autocisterna dupa ce un sofer a adormit

accident1

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o autocisternă. Coliziunea s-a produs dupa ce unul dintre soferi a adormit la volan.

S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, pe raza localității Cătămărăști Deal. În urma impactului, o singură persoană a fost rănită, fiind vorba despre șoferul unuia dintre autoturisme. Un pompier aflat în timpul liber, care se afla în trafic, a oprit și i-a acordat victimei primul ajutor, până la sosirea forțelor de intervenție. Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, precum un echipaj SJA.

Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Totodată, au fost asigurate măsuri de prevenire a unei situații de urgență, având în vedere că cisterna era încărcată cu combustibil.

Plutonierul adjutant Marius Ciocodeică este subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani din 2007.