Video Botosani | Crima oribila. Un barbat a fost gasit decapitat in curtea casei

crima hlipiceni

UPDATE: Victima era divortat si are doi copii. Unul dintre ei locuieste in Iasi iar celalalt este plecat in strainatate cu mama lui. Politistii au instituit filtre pe drumurile din judet si sunt in cautarea criminalului. Casa unui suspect este perchezitionata de politisti. Nasul barbatului este ultima persoana in compania caruia a fost vazuta victima. Acesta este de negasit momentan. La fata locului a fost adus si un caine de urma.

STIRE INITIALA: Anchetatorii botosaneni sunt in alerta dupa ce un barbat in varsta de 54 ani din Calarasi a fost gasit mort in curtea casei. Trupul acestuia a fost gasit de fratele sau care a venit in vizita. Crima ar fi avut loc azi noapte iar victima a fost lovita de un harlet, capul barbatului fiind detasat de corp.

Cadrele medicale trimise la fata locului au constatat doar decesul victimei. La locul crimei au ajuns un procuror, criminalisti si echipaje de Politie. In scurt timp s-a format un cerc de suspecti victime petrecand azi noapte cu mai multe persoane. Anchetatorii cred ca s-a iscat un conflict intre victima si criminal, pe fondul consumului de alcool.

In prezent se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.