Video Botoșani | Accident grav în apropiere de Trușești. Un mort și trei persoane rănite grav

IMG-20210730-WA0014

Astăzi a avut loc un accident grav, la intersecția drumului ce duce spre Trușești, cu cel ce duce spre Ionășeni. Potrivit informațiilor, în urma impactului 4 persoane au fost transportate la spital.

O autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani, din Bacău, a lovit frontal un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, care venea de pe contrasens.

Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit în comă, iar șoferul din autoturism era încarcerat, în timp ce alte două pasagere erau cu traumatisme din cauza centurilor.

„În urma impactului patru persoane au fost transportate la spital. Conducătorii celor două autoturisme sunt doi bărbaţi de 35 şi 38 de ani. Doar cel de 38 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Celălalt conducator auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor”, a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Tânărul din Bacău a fost descarcerat de pompieri și preluat de echipajul SMURD cu medic și transportat la Urgențe. Potrivit informațiilor, pe drum, starea lui s-a înrăutățit, iar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

La spital au fost transportate și celelalte două persoane din autoturism, o femeie de 34 de ani și fiica în vârstă de 12 ani.

Polițiștii ajunși la fața locului încearcă acum să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi care dintre mașini a pătruns pe contrasens.

Sursă foto&video: Monitorul de Botoșani