Video | Bătaie în Gara Suceava într-un triunghi amoros

698701maxim

foto: monitorulsv

Scene violente au avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe peronul Gării din Burdujeni unde trei tineri, toți asumați ca fiind homosexuali, s-au luat la bataie. Conflictul a pornit la miezul nopții, iar cei implicați s-au bătut cu trolere și popice, presărând printre altele și amenințări cu moartea.

Doi polițiști care erau de serviciu în gară au intervenit prompt și l-au imobilizat pe un tânăr care se manifestă agresiv. Acesta a fost încătușat și dus în sediul postului de Poliție din gară.

Unul dintre cei trei era travestit, iar prima impresie era că este femeie. Buletinul a aratat însă că este vorba de un bărbat cu domiciliul în Timișoara. Cel încătușat, era extrem de agitat și le-a spus polițiștilor că a venit la gară pentru a-l ajunge din urmă pe iubitul său, din Drobeta-Turnu Severin, care l-a parasit pentru un barbat în varsta de 39 de ani.

„Polițiștii au identificat un bărbat care manifesta un comportament agresiv, acesta fiind condus la sediul poliției unde a și fost sancționat cu amendă de 300 de lei în baza Legii 61/1991 republicată, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, și celelalte două persoane au fost audiate de polițiști, refuzând să depună plângere împotriva agresorului, persoana care a provocat scandalul”, a declarat Ionut Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

video: Facebook/Monitorul de Suceava