Video | Bataie generala intre mai multi elevi pe un drum din comuna Dumesti

Mai multi elevi s-au incaierat pe un drum din Pausesti, comuna Dumesti, la finalul orelor de curs. Momentan, nu se cunosc motivele conflictului dar bataia a fost intre mai multi copii, unii lovindu-si adversarii intr-un sant de la marginea drumului. La un moment dat, o batrana trece pe langa copii si incearca in zadar sa-i potoleasca. De asemenea, o femeie a vrut sa aplaneze conflictul si ca sa opreasca bataia a tras o minora de par.

In urma imaginilor aparute in spatiul public, politistii s-au autosesizat si au deschis o ancheta. „Polițiștii ieșeni s-au autosesizat cu privire la situația prezentată și au fost dispuse verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Adina Ioana Ciobanu, Purtator de Cuvant IPJ Iasi.

Imaginile au ajuns si la Inspectoratul Scolar Judetean. „Se vor face verificări de către reprezentanți ai Inspectoratului Școlar în colaborare cu echipa managerială din școală”, a transmis Antonina Bliorț, Purtator de Cuvant Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Potrivit directorului scolii, unitatea de invatamant a deschis o ancheta, parintii copiilor fiind chemati la discutii. Elevii sunt de la ciclul gimnazial.

„Solicit cadrelor didactice, poliției Române autorităților locale, mâine 29.11.2023 chemarea tuturor părinților într-o ședință de criză și sancționarea disciplinară a tuturor celor implicați. Astfel de imagini nu au ce căuta în societate. Repet, solicit conducerii școlii comunei Dumești, primăriei comunei Dumești, poliției Române investigarea acestor imagini și tragerea la răspundere a părinților cât și a copiilor implicați. Voi face cerere la ISJ Inspectoratului Școlar Județean să trimită corpul de control să vedem ce masuri se vor lua cu privire la aceste imagini”, a mentionat Stefan L, persoana care a postat imaginile in spatiul public.

„Eu când trăgeam semnale de alarma atât în consiliul local cât și pe rețelele de socializare că la Păușești lucrurile cu tinerii sunt scăpate de sub control nu am fost luat în seamă”, a precizat un localnic.

ATENTIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *