Video | Bătaie ca-n junglă pe străzile din Galați

WhatsApp Image 2022-07-01 at 13.23.42

Doi barbati s-au luat la bataie in plina zi, pe o strada din Galati. Conflictul ar fi pornit in trafic, iar de la injurii pana la bataie nu a mai fost decat un pas. Cei doi s-au lovit cu pumnii si picioarele, avariind totodata si masinile.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului s-audeplasat politistii care i-au condus la sectie pe scandalagii. Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi urmeaza sa fie prezentati Parchetului in vederea dispunerii unei masuri preventive.

Gabriela Costin – purt. cuv IPJ Galați: „La fața locului, polițiștii au identificat doi bărbați, de 44 și 34 de ani. Din verificări, a rezultat că, cei doi s-au intersectat in trafic cu autoturismele pe care le conduceau și, pe fondul unui conflict mai vechi, s-au agresat reciproc. S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul  de 34 de ani ar fi spart cu o piatră parbrizul, luneta și unul dintre geamurile laterale ale autovehiculului aparținând celeilalte persoane. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției, pentru audieri, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice,  distrugere și lovire sau alte violențe.”

Sursa: Facebook.com/Grupul Soferilor Galati