Video | Barbat oprit cu focuri de arma dupa o urmarire pe DN1

Astazi, în jurul orei 9:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către Poliția Capitalei cu privire la faptul că o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni, în zona unui mall din București, se deplasează către județul Prahova, pe DN1, cu un autoturism fără plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Acționând cu operativitate, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au observat autoturismul semnalat în zona localității Ciolpani și întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea către județul Prahova, polițiștii Ilfoveni au procedat la urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție.

În timpul urmăririi, în contextul în care conducătorul auto refuza să oprească, polițiștii au utilizat armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit.

La un moment dat, presupusul autor a întors autoturismul pe direcția București, polițiștii reușind să-l intercepteze și să-l oprească în zona kilometrului 34.

În continuare, polițiștii au procedat la spargerea unui geam lateral, pentru a îl extrage din autovehicul pe bărbatul respectiv, împrejurare în care cioburile au produs leziuni minore, atât persoanei în cauză, cât și unuia dintre polițiști.

În urma verificărilor privind prezența în organism a alcoolului ori a substanțelor psihoactive, rezultatele au fost negative. Bărbatul respectiv a fost preluat de către polițiștii Capitalei, pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *