VIDEO Bacău | Un preot a fost filmat in timp ce isi batea sotia

Sharing is caring!

Un preot din Bacau a fost filmat in timp ce isi batea sotia pe strada. Aceasta a fost lovita si impinsa, chiar daca avea copilul in brate.

Totul s-a intamplat, pe o strada din centrul orasului Bacau, dupa ce preotul s-a certat cu sotia sa. Femeia ar fi luat copilul in brate si a coborat din masina, moment in care preotul nu s-a m-ai putut stapani.

Pe imagini se poate observa cum barbatul o o baga cu forta in masina, dupa care pleaca nervos. Imaginile au fost postate pe Facebook si au starnit indignarea a sute de persoane care l-au acuzat pe preot.

Barbatul a comentat la postare cerandu-si iertare pentru iesirea nervoasa.

Alexandru Palur – preot:

“Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea. Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent. În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

shares