Video Bacau | Perchezitii la Buhusi dupa incaierarea in care a fost lovit si un politist

perchezitii-buhusi

In această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției orașului Buhuși, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, au descins în 10 locații din orașul Buhuși.

Polițiștii au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj, comise la data de 17 ianuarie.

Va reamintim ca, doi tineri, de 23 şi 25 de ani, care se aflau în faţa unei săli de jocuri, au fost loviţi cu obiecte contondente de alte 7 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, ca urmare a unor discuţii în contradictoriu, generate în dimineaţa aceleaşi zile. Din altercaţie, a rezultat rănirea uşoară a două persoane, de 24 şi 25 de ani, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale, la unitatea spitalicească din Buhuşi”, au precizat poliţiştii.

Aceştia au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În cadrul intervenţiei la faţa locului, un agent de poliţie a precizat că a fost lovit cu un obiect contondent, în zona omoplatului, de către unul din participanţii la conflict”, au mai precizat poliţiştii.