Video Bacau | Doi parinti sunt hotarati sa-si caute dreptatea pana la CEDO dupa ce baiatul lor a fost victima bullying-ului la Scoala din Parincea

baiat parincea

Satui sa ceara dreptate pentru copilul lor, doi parinti isi cauta dreptatea in instanta si sunt hotarati sa se judece si la CEDO daca autoritatile nu opresc fenomenul bullying-ului in scolile din judetul Bacau. In luna februarie, apareau in spatiul public imagini cu un copil de 12 ani  băgat într-o cușcă de sârmă din curtea primăriei și filmat de agresor cum este umilit. Acesta era una dintre multiplele agresiuni asupra baiatului, care in alta situatie a fost batut si aruncat in tomberonul din spatele Scolii Gimnaziale Parincea.

Copilul a fost nevoit sa mearga la psihiatru si mergea cu teama la scoala de frica batailor incasate de la colegi. Autoritățile care trebuiau să-l apere au tergiversat interventia, au amânat deciziile care l-ar fi salvat de agresiuni.

Potrivit Buna Ziua Bacau, partintii ar fi depus o plângere penală pe numele Ancai Egarmin, Inspectorul Școlar General din Bacău, pentru mai multe fapte, printre care mușamalizarea cazului, pentru că știa personal de situația elevului, a vizionat acea înregistrare video în care apărea elevul într-o cușcă de câini și nu a luat decizii care să stopeze abuzurile la adresa minorului, abuzuri care au continuat! 

Aceeasi sursa sustine ca toată ancheta IȘJ Bacău se bazează pe un proces verbal neadevărat, făcut de un fost director al Școlii Gimnaziale Parincea, menit să paseze incidentul din curtea școlii in curtea primăriei Parincea.

ATENTIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!