Video | Aici sunt banii dumnveavoastra. Un deputat liberal de Teleorman a facut o dedicatie la lautari de 2.000 euro la nunta fiicei sale

Politicienilor le merge bine, in ciuda problemelor din tara. Deputatul de Teleorman, Costel Barbu a fost surprins cand a aruncat cu 2.000 euro pe o dedicatie la lautari. Este drept ca ocazia era una speciala, la nunta fiicei sale.

Fostul sofer al lui Ludovic Orban, Barbu are si o condamnare penala definitiva. Ironia sortii, actualul liberal face parte din comisia pentru cercetarea abuzurilor si coruptiei din Camera Deputatilor.

„Domnul deputat PNL Costel Barbu este și impostor, și infractor dovedit. Curtea Supremă i-a anulat diplomele universitare și postuniversitare. Are la activ o condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ultraj, iar Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a găsit incompatibil și a fost forțat să demisioneze din fruntea Primăriei Suhaia din Teleorman. Asta nu a împiedicat ascensiunea politică a domnului Barbu, care se datorează apropierii de domnul Ludovic Orban, căruia, la un moment dat, i-a fost șofer. După ce a ajuns prim-ministru, domnul Orban l-a răsplătit cu o funcție de secretar general adjunct al guvernului, în ciuda CV-ului bine pătat”, scrie cunoscutul jurnalist Valeriu Nicolae, care analizeaza CV-urile parlamentarilor romani.

Video: Stiri pe Surse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *